Capítol 6: Molta merda

Darrerament està sortint bruticia de tot arreu. Documents secrets, filtracions ocultes, publicacions escàndaloses. Sembla ser que ningú quedarà impune de la inspecció de neteja encapcelada pel sr Assange. Però Wikileaks només és la punta de l’iceberg.

Encara queda molta pols per ensenyar, més amagada sota l’alfombra. Potser perquè precisament la alfombra que ho tapa tot és la merda més grossa i no la veiem. Una gran merda que ens tapa i ens protegeix, al mateix temps que ens menteix, ens aïlla i ens insebilitza.

Però si hi ha una cosa pitjor que la merda que ens abriga i a la que estem acostumats, és la que rebutgem i que ens és aliena. La brossa que llencem a altres països. I que curiosament, la majoria de les coses que aquí són escombaries en aquests països s’han convertit en un medi de subsistència. És una merda que un continent que abans era ple d’abundància tingui que aferrar-se a les deixalles que li llencen els altres països per poder sobreviure. O menges merda o la merda se’t menja, no hi ha escapatòria.

Apart d’això també estàn les incòmodes taques de greix i porqueria que deixen una marca en la història. En això sí que s’han encarregat de que no es vegi tant. Hi han possat l’alfombra, uns quants «parches» més i, pluf! La amnesia colectiva a fet el seu efecte! Ja han desaperegut les taques! Podem continuar creant merda!!

Em sap greu embrutar-me la boca havent de parlar d’això. Espero que el dia de demà (que sembla ser que no està tant lluny) vingui una bona mainadera (qui es pensi que això és sexisme, està ben equivocat) i tregui tota la bruticia que hi ha acumulada en el món. No és fàcil, ho sé, però les feines de casa s’han de fer ben fetes.

Us deixo amb La merda se’ns menja dels Amics de les Arts:

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s